RGPD

25 de maig, 2018 - RGPD - Comentar -

Segurament has sentit a parlar molt del Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, que serà d’aplicació el proper 25 de maig de 2018.

https://www.boe.es/doue/2016/119/L00001-00088.pdf

Foto Penedès continuarem tenint cura de les teves dades

CLÀUSULA INFORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT I DELEGAT/DA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que FOTO PENEDÈS SCP, amb domicili a C/Santa Maria, 5, 1 C.P. 08720, Vilafranca del Penedès ,Barcelona ( Catalunya), és la responsable del tractament de les seves dades personals.

Vostè pot contactar amb el/la nostre/a delegat/da de protecció de dades a través de l’adreça postal indicada o a l’adreça de correu electrònic: fotopenedes@fotopenedes.cat.

QUINES SÓN LES SEVES DADES PERSONALS QUE TRACTEM, COM LES HEM OBTINGUT I PER QUÈ LES TRACTEM

Les dades personals que seran objecte de tractament seran les dades de contacte corporatiu facilitades a FOTO PENEDÈS amb la finalitat de gestionar les relacions comercials o contractuals que l’empresa, entitat o organització per a la qual vostè treballa o col·labora ha mantingut o manté en l’actualitat amb FOTO PENEDÈS. Així mateix, FOTO PENEDÈS tractarà també les seves dades personals per tal d’enviar-li informació, per mitjans electrònics, sobre les activitats i els serveis que FOTO PENEDÈS  du a terme en els sector fotogràfic i scrapbook en tots els seus aspectes.

PER QUIN MOTIU PODEM TRACTAR LES SEVES DADES PERSONALS

El tractament de les seves dades personals està legitimat segons els motius següents:

- El tractament de les seves dades és necessari per al compliment de la relació comercial entre FOTO PENEDÈS i/o vosté, i l’entitat o empresa per a la qual vostè treballa o que representa.

CESSIONS A TERCERS, TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS I DECISIONS AUTOMATITZADES

Les teves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.

Per a més informació sobre les garanties de la seva privacitat, pot dirigir-se al/a la delegat/da de protecció de dades, a través de les adreces postal i electrònica indicades.

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS

Vosté pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposición, al tractament, dirigint-se al delegat de protección de dades, a través de l’adreça postal i electrónica indicades.: Foto Penedès SCP C/Santa Maria, 5 08720 Vilafranca del Penedès ( Barcelona ), fotopenedes@fotopenedes.cat

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

6 + 5 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories