Descarrega el teu programa i-moments clicant aquíREVELA ELS TEUS MILLOR MOMENTS

revela els teus millors moments amb I-moments Foto PenedèsINSTA-FOTO: Dóna-li vida a les teves fotos amb estil instagram, en format quadrat (10x10cm).

POLA-FOTO: Imprimeix les teves fotos a l'estil polaroid.

FOTO-MAGNET: Converteix les teves fotos en divertits imants.

 IMPRIMEIX ELS TEUS MILLORS RECORDS

Imprimeix els teus records I-moments Foto PenedèsAmb I-Moments podràs imprimir les teves fotos a un àlbum o llibre digital, fotorevista o fer calendaris, invitacions,etc...

Escull entre diferents tipus de papers, acabats i tapes. Pots dissenyar i maquetar diferents tipus de productes, com tu vulguis, al teu gust, amb I-moments és fàcil, ràpid i divertit. Després només has d'enviar-ho directament per internet o copiar-lo en un pendrive i portar-lo a la botiga ( Foto Penedès).

 

 DECORA AMB LES TEVES FOTOS

decora I-moments fotopanelSabem que els teus records són importants, irrepetibles i màgics captats per la teva càmera o mòbil. Imagina´ls penjats al teu menjador, despatx o habitació, segur que tens un racó predilecte per penjar el teu millor record.

Amb I-moments tens una gran varietat de productes, diferents mides, acabats i colors per triar perquè puguis decorar amb les teves fotos. Podrás crear des d'un senzill pòster, fins a llenços ( com si fos un quadre ), fotopanels (fusta), metacrilats, dibon ( alumini ), motllures per fer un marc a mida i murals ( paper d'empaperar parets ). Mira totes les possibilitats que t'oferim, i si vens a Foto Penedès encara et mostrarem més opcions que no estan  disponibles en la web.

REGALA ELS TEUS MILLOR MOMENTS

regala I-Moments Foto PenedèsSorprèn a familiars i amics amb regals diferents, creats i personalitzats per tu. Amb I-moments tens una gran varietat de productes on triar: tasses, coixins, fundes de mòbil, puzzles, etc... Mira tot el que t'oferim i dóna via lliure a la teva creativitat. 

 


Revela, imprimeix, decora, regala amb I-Moments