catàleg de nadal 2020

11 de desembre, 2020 - Càmeres - Comentar -

catàleg de nadal 2020

Ja podeu descarregar-vos el catàleg de Nadal. 

Despedeix aquest 2020 amb un bon regal!

destacats:

-Descomptes directes amb càmeres OlYMPUS OMD M10 MarkIII: Abonament directe en botiga de 100€ i objectiu 45mm f1.8 de regal

-Varietat Càmeres ultrazoom Panasonic, òptica leica, zooms potents i wifi!

-Càmeres compactes amb funcions manuals molt versàtils, còmodes i amb connectivitat.

-Super Promoció de Nadal en fotografia instantània  amb el kit de la Fuji Instax mini11

-Tots els nostres serveis en impressió de calendaris, ampliacions, i regals personalitzats, fes un cop d'ull https://printspot.io/fotopenedes/profile/mkcc/

Deixa un comentari

Tornen les fotos d'estudi a Foto Penedès!

15 de juny, 2020 - General - Comentar -

Fotos d'estudi personalitzades!

La nova normalitat ens permet tornar a fer allò que més ens agrada, fer fotos d'estudi, això sí, complint totes les mesures d'higiene i seguretat.

La setmana passada vam poder gaudir fotografiant a la Clàudia i el Nil, dos bessons de 10 mesos! 

 

 

Com funciona?

Tu tries quin tipus de sessió vols. Si només necessites una foto per fer un regal, és possible. I si del contrari, vols una sessió completa, tenim diferents packs d'embarassades, newborns, família, mascotes o tot allò que tu prefereixis!

Tenim suficient espai perquè canvis de vestuari quan calgui, les sessions normalment les fem a l'estudi amb equips d'il·luminació moderns. Poden anar de 30 minuts a 2 hores.

Per nosaltres el més important de tot és que hi  hagi complicitat i diversió. 

T'hi animes?

Deixa un comentari

Un tigre al menjador!

08 de abril, 2020 - Consells i Recomanacions - Comentar -

os panda 3d

VOLS UN TIGRE O UN ÓS PANDA A CASA?

Durant el confinament hi ha temps per a tot, fins i tot per avorrir-se.

Si vols passar una estona divertida i jugar amb la fotografia i les noves tecnologies segueix llegint...

Pots fer aparèixer al menjador de casa teva un tigre, un ós panda, fins i tot un tauró a la banyera...Només necessites el teu smartphone i una mica de creativitat. Això és possible gràcies a una eina de realitat augmentada de Google.

Amb el teu telèfon, obre el navegador i escriu el nom de l'animal que vulguis veure (entre una llista disponible per Google). Si l'animal que vols és a la llista, apareixerà l'opció de veure en 3D. Seleccionant aquesta opció s'obrirà la càmera del teu smartphone i podràs veure l'animal en el lloc on enfoqui la càmera. Pots desplaçar-lo o canviar el tamany arrossegant amb el dit per la pantalla o sobre l'animalet.

tigre 3d

Prova-ho i diverteix-te amb diferents animals i situacions. Recorda que pots pujar les fotos dels animals i compartir-les amb el hashtag #FotoPenedesRepte4 (repte mascotes).

També pots jugar amb els nostres reptes fotogràfics seguint el perfil @fotopenedes a les xarxes socials Instagram i Facebook.

Deixa un comentari

La meva càmera té wifi!!

23 de març, 2020 - Consells i Recomanacions - Comentar -

camara wifi

COM ENVIAR LES FOTOS DE LA TEVA CÀMERA PER WIFI AL TEU SMARTPHONE

Sabies que pots enviar les fotos de la teva càmera per wifi al teu smartphone?

Tothom sap que les fotos de càmera surten millor que les del teu telèfon, sobretot amb fotos nocturnes, condicions de sol i ombra, amb el zoom, etc.... Actualment gairebé totes les càmeres tenen opció de wifi o snapbridge/bluetooth per comunicar-se, podràs pujar les fotos directament a les xarxes socials amb millor qualitat, enviar-les per whatsapp o fins i tot fer una còpia de seguretat al telèfon o al núvol.

Només has de revisar que la teva càmera tingui la comunicació wifi, ho pots saber revisant les opcions del menú, normalment a l'opció amb l'icona d'eines.

camara menu herramientas wifi

i molts models ja tenen un botó específic per activar-la.

camara wifi

Atenció! Aquesta opció de wifi activeu-la només quan aneu a compartir les fotos amb el telèfon, gasta molta bateria!

Necessiteu descarregar-vos i instal·lar l'aplicació pròpia de cada marca (Olympus Image Share, Canon Camera Connect, Panasonic Image App, Nikon Snapbridge, … ). Aquestes aplicacions estan disponibles per Android i IOS.

Primer heu d'anar a la càmera i des de menú o el botó de la wifi activar-la. Segons el model us mostrarà el nom del dispositiu (càmera) com serà visible o et demanarà que li posis un nom per saber de quin dispositiu es tracta. Ara anem a enllaçar la càmera amb el telèfon, si és la primera vegada que enllaces la càmera amb el smartphone segons el model et mostrarà una contrasenya que és la que necessites per enllaçar el teu smartphone als ajustos de connexions wifi. En aquest moment, encara no has d'obrir l'aplicació, primer connecta l'smartphone per wifi a la càmera (és possible que aparegui un missatge dient que no tens connexió a internet, és totalment normal, recorda que estem connectant sense fils càmera i telèfon, la càmera fa fotos, no és un router).

Un cop connectat a la connexió wifi de la càmera, ara sí, obre l'app al teu smartphone i podràs seleccionar les fotos que vulguis i fins i tot controlar la càmera remotament amb el teu telèfon.

Si la teva càmera té aquesta funció i ho desconeixies ja pots treure-li partit.

Pots veure un exemple en aquest vídeo:

Deixa un comentari

Consells per organitzar les teves fotos digitals

19 de març, 2020 - Consells i Recomanacions - Comentar -

portatil smartphone

CONSELLS PER ORGANITZAR LES TEVES FOTOS DIGITALS

Amb tants dispositius, tots tenim un descontrol de fotos. Necessitem guardar les imatges en ordre per poder localitzar-les en qualsevol moment. Aquest ordre és personal ja que pots decidir arxivar per data, llocs o persones, esdeveniments, etc... el que vagi millor a cadascú.

Recomanacions a l'hora de guardar

1- SELECCIÓ

A sac, elimineu totes aquelles fotos repetides que us envien per multitud de grups i xarxes socials. Elimineu aquelles imatges fosques, borroses o mogudes que no t’aporten absolutament res… i ho saps!

2- ORGANITZACIÓ PER CARPETES

Organitza les imatges per carpetes, a poder ser amb ordres numèrics, per dates o temes.

És aconsellable organitzar-se de 2 maneres, carpetes on guardar les fotos i per atributs de cada imatge que ho podem fer amb qualsevol software de visor d'imatge que ho permeti (bridge, lightroom, etc... ja sigui indicant qualitat, fotos, persones o llocs, etc...).

3- CÒPIES DE SEGURETAT

És recoma fer una còpia de seguretat o encara millor, doble còpia de seguretat, en un suport físic o al núvol.

4- IMPRIMEIX

Conserva les fotos a paper és la millor manera de guardar els teus records, es pot fer amb còpies unitaries de cada imatge en diferents mides i suports o online clicant a la imatge de sota

imprimir fotos vilafranca

I fins i tot, maquetar o imprimir àlbums en format digital per temàtiques o dates, pots descarregar-te el programa I-Moments clicant a la imatge:

llibre digital vilafranca

Deixa un comentari