Consells per fer fotos a la primavera

19 de març, 2019 - Consells i Recomanacions - Comentar -

Primavera, càmera i acció! 

Totes les estacions de l'any són bones per fotografiar la natura, però és cert que la primavera té alguna cosa especial, ja sigui pels seus colors brillants, per la llum que desprèn diàriament o per tots els éssers vius que desperten després de passar un llarg hivern. 

Consells per fer bones fotos 

  1.  Busca la millor llum del dia. Normalment les sortides i postes de sol ens regalen imatges espectaculars. A més, si hi ha un punt de boira, gaudirem d'un misteri afegit. Podem buscar aquestes captures al cim d'una muntanya o una vall amb boira.
  2.  Primavera florida. És un espectacle la llum i colors que ens regala aquesta estació de l'any. Busca arbres florits i juga amb les línies de composició com per exemple un camí entre els arbres.
  3.  Enquadraments florals. Un camp ple de flors és molt fotogènic. Pots jugar amb els enquadraments i angles de visió. Pots utilitzar el mode macro de la teva càmera i captar les flors i els insectes de ben a prop. 
  4. Formes simètriques i punts de visió inusuals. Els paisatges que tenim a la primavera són molt florits i si li afegim que tenim un cel blau darrere, sempre queda molt més bé. Ens agrada jugar amb la simetria com ara les fileres de vegetació verd fort o punts de vista a través de flors o arbres. Atreveix-te a emmarcar paisatges amb branques d'arbres, portes, marcs de finestres i captura el millor moment.
  5. Juga amb l'aigua. És molt probable que durant els mesos de primavera, plogui i puguem gaudir de diferents paisatges en un. Aprofita els Arcs de Sant Martí, reflexos en pèlags d'aigua, fotos amb paraigües, salts d'aigua en rieres i rius, fotos a la platja aprofitant les hores de sol. És qüestió d'imaginació i experimentació! 

 

Com puc millorar la imatge?

Sempre és millor que portis una bona equipació. Un trípode per estabilitzar la toma de la foto, una motxilla per protegir el teu equip de cops i pluja, filtres neutres i/o polaritzadors.

Esperem que us serveixi de guia i pugueu gaudir de la primavera tot fent les millors captures d'imatge. 

No dubteu en venir a Foto Penedès si teniu algun dubte o necessiteu assessorament en càmeres i equipació. 

Deixa un comentari

Midori Tèxtil

30 de gener, 2019 - Scrapbook - Comentar -

Projecte: Midori tèxtil

By Mireia Carbonell

A Foto Penedès

Aquest mes de febrer farem un projecte ESPECTACULAR.

Alguna vegada t'has preguntat què fer amb totes aquelles fotos que fem de coses quotidianes?

Cafès, tès, sortides de cap de semana, carnaval ...

Us proposo un projecte d’un midori de tela. Un midori en un petit àlbum/journal fet a mà i amb molts retalls de tela.

scrapbook fotopenedes vilafranca

Treballarem també la part més mixed media, però dins de la tranquil.litat de que podràs fer-ho, sense stress, simplement gaudint de tot el que tenim, al voltant (pintures, acuarel.les, pigments ...)

Disfruta de 3 hores plenes de creativitat.

El taller el farem el dissabte 16 de febrer, a partir de les 16:30h de la tarda, a la nostra botiga.  El preu del taller és de  35€, material inclós. Es recomana portar  fotos petites ( millor amb marge blanc) i un seguit d’estris i complements que ja detallarem. La durada del taller són 3 hores aproximadament, i el farà la tallerista Mireia Carbonell.

Reserva la teva plaça:

Foto Penedès  Tel.938902981

fotopenedès@fotopenedes.cat

I també des del web clicant aquí.

Deixa un comentari

Winter Wishes

02 de gener, 2019 - Scrapbook - Comentar -

 scrapbook fotopenedes

Any Nou… Nou taller d’scrapbook a Foto Penedès!

Amb el títol de “Retalls d’hivern”, et proposem un projecte per crear i decorar una caixa de cartró (mides 23x23x7,5cm), on podràs guardar imatges i records d’aquest hivern.

El taller el farem el dissabte 26 de gener, a partir de les 4  de la tarda, a la nostra botiga. El preu del taller és de  28€, material inclós. Es recomana portar eines de tall i cinta de doble cara. La durada del taller són 3 hores aproximadament, i el farà la tallerista Núria Martínez de Papers&Fils.

scrapbook fotopenedes vilafranca

Reserva la teva plaça:

Foto Penedès  Tel.938902981

fotopenedès@fotopenedes.cat

 

Deixa un comentari

Taller scrapbook projecte Coffee Fabric Journal

13 de octubre, 2018 - Scrapbook - Comentar -

scrapbook foto penedes

Projecte: Coffee Fabric Journal.

By Mireia Carbonell

A Foto Penedès

Iniciem nous tallers d’scrapbooking a Foto Penedès.

Aquest mes de novembre farem un projecte ESPECTACULAR.

Alguna vegada t'has preguntat què fer amb totes aquelles fotos que fem de coses quotidianes?

Cafès, tès, sortides de cap de setmana ...

Us proposo documentar-ho, en un petit àlbum/journal fet a mà i amb molts retalls de tela.

Treballarem també la part més mixed media, però dins de la tranquil.litat de que podràs fer-ho, sense stress, simplement gaudint de tot el que tenim, al voltant (pintures, acuarel.les, pigments ...)

Disfruta de 3hores plenes de creativitat.

El taller el farem el dissabte 3 de novembre, a partir de les 16:30h de la tarda, a la nostra botiga.  El preu del taller és de  35€, material inclós. Es recomana portar eines de tall, cola blanca, davantal i fotos petites ( es recomana amb marge blanc). La durada del taller són 3 hores aproximadament, i el farà la tallerista Mireia Carbonell.

Reserva la teva plaça:

Foto Penedès  Tel.938902981

fotopenedès@fotopenedes.cat

Deixa un comentari

RGPD

25 de maig, 2018 - RGPD - Comentar -

Segurament has sentit a parlar molt del Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, que serà d’aplicació el proper 25 de maig de 2018.

https://www.boe.es/doue/2016/119/L00001-00088.pdf

Foto Penedès continuarem tenint cura de les teves dades

CLÀUSULA INFORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT I DELEGAT/DA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que FOTO PENEDÈS SCP, amb domicili a C/Santa Maria, 5, 1 C.P. 08720, Vilafranca del Penedès ,Barcelona ( Catalunya), és la responsable del tractament de les seves dades personals.

Vostè pot contactar amb el/la nostre/a delegat/da de protecció de dades a través de l’adreça postal indicada o a l’adreça de correu electrònic: fotopenedes@fotopenedes.cat.

QUINES SÓN LES SEVES DADES PERSONALS QUE TRACTEM, COM LES HEM OBTINGUT I PER QUÈ LES TRACTEM

Les dades personals que seran objecte de tractament seran les dades de contacte corporatiu facilitades a FOTO PENEDÈS amb la finalitat de gestionar les relacions comercials o contractuals que l’empresa, entitat o organització per a la qual vostè treballa o col·labora ha mantingut o manté en l’actualitat amb FOTO PENEDÈS. Així mateix, FOTO PENEDÈS tractarà també les seves dades personals per tal d’enviar-li informació, per mitjans electrònics, sobre les activitats i els serveis que FOTO PENEDÈS  du a terme en els sector fotogràfic i scrapbook en tots els seus aspectes.

PER QUIN MOTIU PODEM TRACTAR LES SEVES DADES PERSONALS

El tractament de les seves dades personals està legitimat segons els motius següents:

- El tractament de les seves dades és necessari per al compliment de la relació comercial entre FOTO PENEDÈS i/o vosté, i l’entitat o empresa per a la qual vostè treballa o que representa.

CESSIONS A TERCERS, TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS I DECISIONS AUTOMATITZADES

Les teves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.

Per a més informació sobre les garanties de la seva privacitat, pot dirigir-se al/a la delegat/da de protecció de dades, a través de les adreces postal i electrònica indicades.

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS

Vosté pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposición, al tractament, dirigint-se al delegat de protección de dades, a través de l’adreça postal i electrónica indicades.: Foto Penedès SCP C/Santa Maria, 5 08720 Vilafranca del Penedès ( Barcelona ), fotopenedes@fotopenedes.cat

Deixa un comentari