Disparem ... però no matem

A Foto Penedès diferenciem entre les fotos d'estudi, books o àlbums, catàlegs, etc i els reportatges socials o esdeveniments d'empresa. En qualsevol cas, les sessions de fotos es caracteritzen per buscar sempre la naturalitat, en definitiva, volem transmetre sensacions, i pretenem que sigui una experiència agradable i divertida (sobretot si tractem amb famílies i nens).

Les sessions preferentment les fem en l'estudi, amb equips d'il·luminació moderns que permeten diferents esquemes d'il·luminació i efectes, a més comptem amb llum natural al mateix estudi. També podem fer sessions a l'exterior, o si és factible, per espai, al teu domicili.

Fotos d'estudi

I això... com funciona?

A Foto Penedès no tenim mínims per entrar en l'estudi a fer fotos, si vols fer un regal d'una foto i ja tens prou, cap problema, disparem diverses vegades i tu tries la que més t'agradi, selecciones la mida i acabats i ja està.

També tenim packs de sessions de fotos per temàtica (embaràs, nadons, família, mascotes ...) o temps de sessió en estudi. Tenim espai perquè et puguis canviar de vestuari i, amb antelació, servei de perruqueria i maquillatge. Si tens alguna idea en especial, o semblar-te al teu artista favorit, comenta'ns-ho, estem oberts a propostes, i sinó deixa-ho tot a les nostres mans.

Pretenem que en la sessió de fotos hagi complicitat i diversió. Tria el vestuari, podràs fer canvis de roba. Vols un cabell i maquillatge perfecte?. Pots triar la teva sessió de fotos des de 30 minuts a 2 hores de durada, amb diferents estils d'il·luminació, fons i atrezzo, i sobretot diversió obligatòria, fins a tenir les teves millors fotos.

El resultat de les fotos de les sessions les podràs veure mitjançant galeria privada, en 24-48 hores, seleccionar les que més t'agradin o si ho prefereixes ho fem junts a les nostres instal·lacions. Podràs tenir les teves fotos editades en el format que vulguis, en arxiu digital d'alta resolució i sense marques d'aigua, còpies o en un àlbum digital.També podem emmarcar les teves fotos, fer quadres i altres tipus d'acabats, i objectes on plasmar aquestes fotos : tasses, imants, calendaris, etc ...

Vols veure totes les opcions que t'oferim? Segur que hi ha alguna que s'adapti al que estàs buscant.

No esperis més i .... comencem ara?

Reportatge de Casament

Pas 1: Ens coneixem

Ens veurem per primera vegada i ens coneixerem. Aquí és quan ensenyem la nostra feina, repassarem els detalls dels preus, parlarem d'ubicacions, horaris, i podrem respondre qualsevol pregunta que tinguis!. Reservarem la data, només fem un event per dia, i intercanviarem números de telèfons perquè puguis contactar en qualsevol moment.

Aquesta trobada inicial és molt important perquè tota l'experiència fotogràfica vagi genial. Ens permet conèixer-nos, trencar el gel, i esbrinar exactament el que busques i necessites. Després ens permet sentir-nos més còmodes durant el dia del teu casament, que és molt important per ajudar-te a relaxar-te i posar naturalment. I a nosaltres ens ajuda a conèixer-te abans de l'esdeveniment per capturar més que una bonica foto.

Pas 2: El gran dia

El dia del vostre casament és un dels més importants de les vostres vides. Jornada de moltes emocions, alguns nervis .... i ... fotos! Estarem amb vosaltres d'inici a fi, hi haurà complicitat, acudits ximples, rialles darrere de les escenes, per aconseguir naturalitat i que gaudiu intensament aquest dia inoblidable, i això es reflecteixi en el treball que et lliurem.

Si ho desitgeu en el vostre casament podem oferir el servei d'impressió ràpida de fotos, ideal per regalar com a detall als teus convidats, o bé qui desitgi una còpia pugui adquirir-la en el mateix dia de l'esdeveniment. També oferim altres serveis com el Fotomaton, que consisteix en un equip preparat perquè els teus convidats es facin selfies divertits, deixin missatges per a tu, etc ... informa't!

Després que acabi l'enllaç, treballarem intensament, escollint les millors fotos. Després de 3-4 dies, tota les teves fotos estaran llestes per a la seva visualització en una galeria privada, on els teus familiars i convidats podran encarregar còpies si així ho desitgen.

Pas3: La super entrega

Aquesta és definitivament la part més emocionant del procés! Després de 4-5 setmanes des de la data del casament, ens reunirem a les nostres instal·lacions per veure el treball editat.

Un cop ens dones el OK!, finalitzem el teu àlbum, l'enviem a un laboratori professional a imprimir i enquadernar, i quan estigui llest entreguem la feina perquè puguis mostrar totes les teves fotos al món.

No esperis més i ... comencem ara?.