Com Imprimim

Tenim quioscos on pots veure les teves fotos, seleccionar la mida, quantitat, editar-les, etc.. Pots portar les teves fotos a la targeta de la càmera, o qualsevol suport digital (pendrive, cd, etc ..), òbviament en el teu smartphone. Aconsellem que a causa de la capacitat d'emmagatzematge dels teus dispositius els mantinguis en data i hora correcta, per poder fer una cerca per data de les teves imatges, o també pots crear carpetes per temàtiques, mides, etc ...

Amb els pendrives, tenim el costum de passar un antivirus, així ens assegurem que els quioscos estiguin lliures de virus i no et puguis infectar ni propagar virus a altres ordinadors.

Si tens les fotos al teu smartphone pots passar les fotos amb el cable usb, bluetooh o aplicació wifi (android o i-phone).

Intentem, en la mesura que sigui possible, que et portis les teves còpies al moment, segons el fluxe de treball i cua d'impressió com a màxim en 24 hores. Les comandes que externalitzem com acabats en fusta, metacrilat, etc ... de I- moments tenen una data de lliurament d'un màxim de 5 dies laborables, i pots realitzar aquestes comandes en els nostres quioscos o a casa mitjançant l'aplicació d'I-moments.

També ens pots enviar les fotos per revelat online, tanquilamente des de casa. És millor aquesta opció que per e-mail, així pots comprovar si talla la imatge, editar-la i si la resolució de l'arxiu és adequada, detallar el nombre de còpies i mida. Fins i tot, no cal que et preoucupis pel pagament, confirmant la comanda podràs abonar l'import al recollir les teves fotos a la botiga.

Pots consultar les nostres tarifes, tens descomptes per quantitat i si ets dels que solen imprimir poques fotos informa't del nostre Fotoforfait (tarifa plana en còpies digitals).

No ens oblidem dels aficionats o usuaris de la fotografia analògica, enviem a revelar a un laboratori extern rodets a color i b / n, imprimim i digitalitzem els teus negatius. En el cas de les diapositives podem imprimir o digitalitzar-les.

 Treballem la impressió de les teves fotos amb tecnologia d'impressió professional a tinta, i oferim  els acabats en paper brillant o lustre (semisatinat). Totes les impressions es realitzen amb una automillora perquè mostrin, en la mesura que sigui possible, els colors i tonalitats reals. Com aquest tema dóna molt que parlar i puntualitzar, ho deixem aquí. En el blog trobaràs alguna entrada amb més informació, només aclarir, que no totes les pantalles tenen la mateixa temperatura de color, resolució ni lluminositat, depenent en quin dispositiu o pantalla estiguis veient una imatge pot variar la tonalitat i intensitat d'una foto.

 Per a qualsevol treball o consulta no dubtis en contactar amb nosaltres, i estarem encantats d'atendre't.