Foto Penedès és l'evolució de la botiga de fotografia Foto Vallès de Vilafranca del Penedès.

Foto Vallès té una història de més de 30 anys, fundada per Luís Vallés, i des de l'any 2005 està dirigida per Rosa, fotògrafa amb molta experiència en el món de la fotografia, i Agus, tècnic en impressió.

La implantació de la tecnologia digital en el món fotogràfic ha estat molt ràpida (que aixequi la mà qui no sàpiga què és un rodet de fotos), i arrel d'aquest canvi, també ha canviat la manera d'atendre al públic en els punts de venda de fotografia. Per això, necessitàvem, cada vegada més, un espai millor distribuït, més còmode, per adaptar-nos a les noves exigències: ordinadors on els clients puguin editar les seves fotos, més varietat de productes en exposició, etc...ho hem fet sempre que ha estat possible, fins que, finalment, ens hem decidit a canviar de localització i situar la botiga al centre de Vilafranca del Penedès.

No només canviem d'espai físic sinó que també adoptem un altre nom FOTO PENEDÈS, per enfortir que som la botiga i estudi de fotografia de proximitat, on t'assesorem personalment i amb total confiança.

FOTO PENEDÈS està situat al C/ Santa Maria,5 de Vilafranca del Penedès, en ple centre històric, envoltat de punts d'interès com la Plaça de la Vila, el Vinseum, la Basílica de Santa Maria, i al mateix carrer tenim uns fanals modernistes, amb els quals ens sertim reflectits a l'hora de realitzar els nostre treball:posem la dedicació i cura que tenen les coses fetes artesanalment. També continuem amb el món del scrapbookig, que té des de el seu inici vinculació amb les fotos, preparant tallers i ampliant gamma de producte.

Millorem localització, accessibilitat del local (sense escales), i major amplitud i comoditat, comptant amb un estudi fotogràfic amb llum natural. Volem continuant sent un referent en fotografia d'estudi i reportage social, a més del teu centre d'impressió de les teves fotos i venda de material fotogràfic i d'scrapbook.

FOTO PENEDÈS forma part del grup de distribució IS Image Solutions, assegurem un variat assortiment de càmeres i productes de fotografia de les principals marques del sector, així com assesorament personalitzat i professional. Els canals de compra són oficials, i no d'importació paral·lela, garantint així les garanties del producte i promocions existents de la pròpia marca. També som distribuidors de productes I-Moments (impressió digital, decoració i regal).

Visita el nostre espai web, visita tots els serveis que t'oferim, fes un cop d'ull a les galeries de fotos i si ho prefereixes vine a la nostra botiga física i ens veiem en persona.

Tot el que no vegis a la web i t'interessi, no vol dir que no ho podem oferir, comenta'ns-ho i veurem que podem fer, per això tens l'apartat de contacte.