Consells per les teves fotos de carnet i les dels teus fills

19 d'agost 2021 - Consells i Recomanacions - Comentar -
Foto Penedès Botiga i Estudi de fotografía. Botiga Scrapbook - carnets.jpg


CONSELLS PER LES TEVES FOTOS DE CARNET I LES DELS TEUS FILLS

Estem en plena campanya de fotos carnet: matrícules d’escola, extraescolars, curriculums, renovacions de documentació,etc…

En aquest post et donem unes recomanacions perquè al venir a fer les fotos de carnet sigui tot més fàcil.

Consells Generals.

Evita la roba blanca. El fons de la foto de carnet és blanc, el color de la roba blanca no es distingirà del fons. Porta roba acolorida, els blaus, taronges o similars solen quedar bé.

Eviteu brillantors per suor o maquillatge brillant.

No facis pentinats que tapin les celles, a les fotos de carnet s’ha de veure bé el rostre.

Tema ulleres, si la montura de les ulleres és gruixuda millor fer la foto sense ulleres. Per les fotos de document oficial s’ha de veure bé ulls i celles, i sense reflexes a les ulleres.

En una foto de carnet la posició ha de ser totalment frontal, altres poses no s’admeten.

Consells per les fotos de carnet per la canalla.

No esperis a última hora per fer les fotos per la matrícula del cole, evita la cua per fer fotos que pot posar nerviós a la mainada. Evita despertar-los per fer la foto si están dormint ( al cotxet ). 

No li donis més importancia de la que té. Una foto de carnet és una cosa totalment normal, i els nostres fills no han de percebre res extraordinari. Si els avisem o els anem ficant la por abans del compte amb coses com «després has de portar-te bé», «després anirem a fer-te una foto«, «no vagis a portar-malament», etc. estarem sembrant certa desconfiança en el nostre fill i ja anirà amb una actitud negativa.

Una foto de carnet no és anar al metge. «Si et portes bé després et compro tal cosa», «no vagis a plorar que sinó sortiràs lleig a la foto» ... són les frases que més sentim dir als petits.

La veritat és que dir coses així no faran que es portin millor. Només creen més desconfiança en els nostres petits, ja que l'associen a anar a el dentista o a el metge a vacunar-se. Quan senten coses així, creuen que passarà una cosa «que no els agradarà» i que després anem a compensar comprant-li alguna cosa. No és el cas! No facis que pensin que «els va a fer mal».

Tema somriure..... És normal, volem que surtin guapos en les seves fotos i, si és possible somrient. De totes maneres no sempre cal que surtin somrients, si apareixen a a la foto amb naturalitat. Per si de cas, no patiu el millor truc és intentar que riguin, i això ja ens ocupem nosaltres. Doneu fe, oi?

Mínim numero d’acompanyants possible, millor només una persona per nen, evitem que es distregui. La clau és la naturalitat.

Treu-li importància, és només una foto!

Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

2 + 3 =
Veure anterior
Darreres entrades
Categories