Càmeres Instax (1/2)

20 mayo 2019 - Cámaras - Comentar -

Ja tens la teva càmera instax?

La foto instantània està de moda. Ja sigui per festes, celebracions o per plasmar fotos al moment d’un cap de setmana. Permet fer un àlbum amb dedicatòries, ornaments, detalls molt original, fresc i divertit, i si ho lliguem amb temàtica scrapbook dóna molt de joc!

Els millors models qualitat-preu són els de Fujifilm Instax. A continuación us expliquem els models que hi ha al mercat:

Fuji Instax Mini9

La càmera Fuji Instax Mini9 és el model més venut actualment, i la més automática. Es presenta en diferents colors, té detalls com un mirall per selfies col·locat just al costat de l'objectiu i té una lent macro que permet apropar-se a objectes fins 35cm.

La Instax Mini 9 té ajuda de captura mitjançant un led col·locat al costat del dial d'exposició que t'indica quin mode és el millor per a cada escena (interior, ennuvolat, sol…), encara que pots fer-ho manualment si ho prefereixes. Compta amb un flash, per millorar les teves fotos en interiors i a més, utilitza una pel·lícula color Fujifilm Instax Mini (mida de la imatge: 46x 62mm).

Fuji Instax Wide300

Utilitza pel·lícula Instax Wide, un format que és el doble de gran que les Instax mini, amb una mida de full de 86 x 108mm i de foto de 62 x 99 mm. En usar un format tan gran, és normal que la seva mida sigui considerable (16,8 x 9,5 x 12,1 cm). Funciona amb 4 piles AA i flash incorporat.

Els seus controls són realment bàsics, un botó d'encesa / obturador, un selector d'enfocament, un per al flash i un altre per la lluminositat. No hi ha més. Entrant una mica més en profunditat en les seves característiques veiem que té dos tipus d'ajust d'enfocament. Un per distàncies d'entre 0.9m - 3m i un altre que va des dels 3 m - Infinit. Es seleccionen per mitjà de l'anell que es troba en la lent. Farem servir un o l’altre segons la distància del que volem fotografiar. Disposa de 2 modes de flash, i 3 ajustos d’exposició (clar, normal i fosc).

Fuji Instax Mini70

Aquesta és la càmera de selfies per excel·lència de la sèrie Instax Mini, especialment pensada per a prendre els millors autoretrats. No obstant això, aquesta càmera instantània té moltíssim més que oferir als aficionats a la fotografia. El disseny de la Mini70 és més formal que la mini9, però també molt colorit i divertit.

El frontal acull el disparador, el flash, l'objectiu de 60 mm i un petit mirall just al costat de la lent. A la part del darrere hi trobem el visor, el buit per a les piles, el compartiment del paper, el botó d'encesa i una petita pantalla LCD. En aquesta podrem veure el nombre de fotografies restants i la manera de tret seleccionat. A més, tenim tres botons a l'esquerra: el botó de selecció de manera, el temporitzador i el botó per activar la manera selfie.
Situada a la part superior trobem la ranura de sortida de les fotografies i en la inferior la rosca per acoblar un trípode. Utilitza pel·lícula color Fujifilm Instax Mini (mida de la imatge: 46x 62mm).

Fujifilm ha pensat en tot i ha adaptat completament la Instax Mini 70 per fer autoretrats. Per a això hi ha un botó concret (el de més a l'esquerra de la part posterior) que activa la Manera Selfie, també t’ajuda el mirall frontal per enquadrar la teva foto.

Té diferents modes de flash, control automàtic d’exposició i modes de funcionament: normal,clau alta, paisatge, macro i disparador automàtic.

Fuji Instax Mini90

Càmera amb disseny retro, es pot trobar amb color negre i marró. Té rosca per trípode. El seu disseny és per un ús vertical de la càmera.

Al frontal podem trobar el botó d'encesa i tret, el flaix, i finalment l'objectiu. El qual incorpora un cèrcol en la part exterior que podem girar, mitjançant el qual seleccionem el mode de disparar. La part del darrere té un  panell LCD que ens proporciona informació sobre el percentatge de bateria i fotos restants. També ens trobem amb el visor, els botons d'ajustos, i el compartiment de la bateria.
Funciona amb una bateria recarregable de liti i  utilitza pel·lícula color Fujifilm Instax Mini (mida de la imatge: 46x 62mm).

La càmera Mini 90 equipada amb un objectiu de 60mm amb una obertura fixa de f12.7. Incorpora fins a 6 maneres de disparar diferents (mode llarga exposició i doble exposició, mode festa, nens, paisatge i macro)  i disparador automàtic, així com altres característiques interessants com ara compensació de l'exposició, i diferents modes de flash.

Fuji Instax Square SQ6

La  càmera analògica  instantània de Fujifilm amb format quadrat de INSTAX.
Les impressions són de mida de 8,6 x 7,2 cm, encara que la imatge en si és de 6,2 x 6,2 cm, es presenta en tres colors diferents:  blanc perla, daurat  i gris grafit.

Incorpora un Auto disparador, un mode selfie automàtic (amb un mini mirallet perquè surti bé enquadrat), l'original mode doble exposició, paisatges i fins i tot una manera macro per fer fotos amb un mínim de 30 cm. La idea d'originalitat es consolida amb detalls com el d'incloure tres filtres de color per el flaix (taronja, morat i verd), per aconseguir diferents tons en les teves fotografies.

Funciona amb piles.

 

Compartir 

Deja tu comentario
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

4 + 8 =
Ver anterior Ver siguiente
Últimas entradas
Categorías