Consells per fer fotos a la primavera

19 de març 2019 - Consells i Recomanacions - Comentar -

Primavera, càmera i acció! 

Totes les estacions de l'any són bones per fotografiar la natura, però és cert que la primavera té alguna cosa especial, ja sigui pels seus colors brillants, per la llum que desprèn diàriament o per tots els éssers vius que desperten després de passar un llarg hivern. 

Consells per fer bones fotos 

  1.  Busca la millor llum del dia. Normalment les sortides i postes de sol ens regalen imatges espectaculars. A més, si hi ha un punt de boira, gaudirem d'un misteri afegit. Podem buscar aquestes captures al cim d'una muntanya o una vall amb boira.
  2.  Primavera florida. És un espectacle la llum i colors que ens regala aquesta estació de l'any. Busca arbres florits i juga amb les línies de composició com per exemple un camí entre els arbres.
  3.  Enquadraments florals. Un camp ple de flors és molt fotogènic. Pots jugar amb els enquadraments i angles de visió. Pots utilitzar el mode macro de la teva càmera i captar les flors i els insectes de ben a prop. 
  4. Formes simètriques i punts de visió inusuals. Els paisatges que tenim a la primavera són molt florits i si li afegim que tenim un cel blau darrere, sempre queda molt més bé. Ens agrada jugar amb la simetria com ara les fileres de vegetació verd fort o punts de vista a través de flors o arbres. Atreveix-te a emmarcar paisatges amb branques d'arbres, portes, marcs de finestres i captura el millor moment.
  5. Juga amb l'aigua. És molt probable que durant els mesos de primavera, plogui i puguem gaudir de diferents paisatges en un. Aprofita els Arcs de Sant Martí, reflexos en pèlags d'aigua, fotos amb paraigües, salts d'aigua en rieres i rius, fotos a la platja aprofitant les hores de sol. És qüestió d'imaginació i experimentació! 

 

Com puc millorar la imatge?

Sempre és millor que portis una bona equipació. Un trípode per estabilitzar la toma de la foto, una motxilla per protegir el teu equip de cops i pluja, filtres neutres i/o polaritzadors.

Esperem que us serveixi de guia i pugueu gaudir de la primavera tot fent les millors captures d'imatge. 

No dubteu en venir a Foto Penedès si teniu algun dubte o necessiteu assessorament en càmeres i equipació. 

primavera
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

2 + 4 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories