Consells per organitzar les teves fotos digitals

19 de març 2020 - Consells i Recomanacions - Comentar -

portatil smartphone

CONSELLS PER ORGANITZAR LES TEVES FOTOS DIGITALS

Amb tants dispositius, tots tenim un descontrol de fotos. Necessitem guardar les imatges en ordre per poder localitzar-les en qualsevol moment. Aquest ordre és personal ja que pots decidir arxivar per data, llocs o persones, esdeveniments, etc... el que vagi millor a cadascú.

Recomanacions a l'hora de guardar

1- SELECCIÓ

A sac, elimineu totes aquelles fotos repetides que us envien per multitud de grups i xarxes socials. Elimineu aquelles imatges fosques, borroses o mogudes que no t’aporten absolutament res… i ho saps!

2- ORGANITZACIÓ PER CARPETES

Organitza les imatges per carpetes, a poder ser amb ordres numèrics, per dates o temes.

És aconsellable organitzar-se de 2 maneres, carpetes on guardar les fotos i per atributs de cada imatge que ho podem fer amb qualsevol software de visor d'imatge que ho permeti (bridge, lightroom, etc... ja sigui indicant qualitat, fotos, persones o llocs, etc...).

3- CÒPIES DE SEGURETAT

És recoma fer una còpia de seguretat o encara millor, doble còpia de seguretat, en un suport físic o al núvol.

4- IMPRIMEIX

Conserva les fotos a paper és la millor manera de guardar els teus records, es pot fer amb còpies unitaries de cada imatge en diferents mides i suports o online clicant a la imatge de sota

imprimir fotos vilafranca

I fins i tot, maquetar o imprimir àlbums en format digital per temàtiques o dates, pots descarregar-te el programa I-Moments clicant a la imatge:

llibre digital vilafranca

Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

5 + 8 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories