5 Apunts per millorar les teves fotos amb Smartphone

19 d'octubre 2017 - Consells i Recomanacions - Comentar -

arc sant martí foto penedès

 

5 apunts per millorar les teves fotografies amb Smartphone

Dels milions de fotografia que es realitzen al dia la majoria d'elles estan fetes amb Smartphone. És la càmera que tots portem a sobre cada dia, sense ella probablement no sortim de casa.

Et donarem uns petits consells a tenir en compte quan fem fotos amb el telèfon.

1. Utilitza el zoom òptic:  Els telèfons tenen un sensor més petit que una càmera digital i la lent del telèfon és fixa, així que el que fan és retallar la imatge per ampliar-la. No abusis del zoom, acosta't al subjecte abans d'ampliar massa amb el zoom digital.

2. El flash: Coneix el teu telèfon i no confiïs tot al mode automàtic.  En un contrallum activa el flash si no vols que només aparegui una silueta fosca en la teva imatge al fer un retrat.

3. Composició: La immediatesa del telèfon pot fer-nos oblidar jugar amb la composició. Una imatge pot canviar radicalment segons amb quin pla la fotografiem, un picat, contrapicat, frontal, seguir la regla dels terços, tenir cura dels elements del fons ...

 4. Seleccionar les fotos: Revisa i elimina les fotos que descartes. Quantes fotos dolentes o repetides acumules pel simple fet de no esborrar-les?

5. Processament i filtres: Recorda la màxima de menys és més. Processar massa una imatge perd l'essència de la fotografia.

 

Per a més informació també pots revisar aquest anterior post sobre fotos amb el Smartphone.

Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

6 + 9 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories