A l'estiu,platja.....ai la càmera!

16 d'agost 2017 - Consells i Recomanacions - Comentar -

A l'estiu, platja...ai la càmera!
Malauradament, la platja no és el millor lloc pel correcte manteniment de la teva càmera. Elements com la sorra, la sal, la humitat, i el sol no són bons components per a la fotografia.

En general, és recomanable portar-la només el temps necessari a la platja. Baixar-la a la platja, fer les fotos, i tornar a portar-la a casa. Com això és gairebé impossible, guarda la càmera en una bossa estanca, en la qual no pugui entrar sorra i que estigui prou aïllada.

No deixis la càmera a terra ni damunt d’una tovallola ni tan sols dins d’una bossa o funda. Si disposes d’un para-sol o algun punt que et permeti tenir la càmera en alt, aprofita-ho. Com més lluny estigui del terra, menys sorra i humitat agafarà.

Mentre no la facis servir, mantingues la càmera dins la seva bossa a l’ombra. Les altes temperatures que arribarà fins i tot dins de la seva funda no són massa bones per a l’electrònica. Vigila també si portes les mans mullades!!

Existeixen en el mercat un tipus de càmeres preparades per aquests inconvenients, com per exemple la Nikon W100, submergible fins 10 mtr i a prova de cops, o càmeres d'aventura ( tipus gopro).

Per últim, si et deixes veure fent fotos amb la càmera, no la perdis ni un minut de vista quan acabis d’usar-la. És probable que algú s’hagi fixat ja en el teu equip.

platjafotopenedes
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

4 + 4 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories